Forny din bolig med Et nyt tag i Fredericia og omegn?

Har din bolig brug for et ansigtsløft med et nyt tag? Så skal du lade Tømrermester Dennis Niess ApS stå for din tagrenovering eller udskiftning af tag. Med 20+ års erfaring i tømrerbranchen er vi eksperter i at give din bolig nyt liv med skræddersyede tagløsninger, som giver dig tryghed og ro i sindet.

Tømrermester Dennis Niess holder til i Fredericia og servicerer omkringliggende områder som Kolding, Vejle og Middelfart. Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dine visioner. 

Kontakt os 

Nyt tag og tagrenovering der matcher din stil og beskytter dit hjem

Ønsker du et nyt tag, der ikke kun beskytter dit hjem, men også matcher din personlige stil? Hos Tømrermester Dennis Niess forstår vi vigtigheden af at kombinere æstetik med funktionalitet, uanset om der er tale om et nyt tag på hus eller et nyt tag på sommerhus, garagen eller carporten. Uanset omfanget af opgaven er vi altid klar til at hjælpe dig med dit tagarbejde.

I vores løsninger har vi altid fokus på:

  • Høj kvalitet og holdbare materialer
  • Fleksible og skræddersyede løsninger
  • Et design der passer til boligens arkitektur og din personlige stil

Vi har løsningen, der passer lige netop dig. Skal du have nyt tag på 70’er hus, så sørger vi for, at det moderne tag passer til arkitekturen på det ældre hus. Vores valg af materialer sikrer, at det nye tag vedligeholder sit flotte udseende og funktionalitet over tid. Vi forstår, at hver bolig er unik, og vores team arbejder tæt sammen med dig for at skabe en løsning, der passer præcist til dine behov. Vores erfaring spænder fra traditionelle tagløsninger til innovative løsninger som nyt tag med solceller.

Udover nyt tag tilbyder vi også andet tømrerarbejde i Fredericia og omegn såsom renovering af hus, udskiftning af vinduer og døre, træterrasse, tilbyg og ombygning.

Vi skaber tryghed over dit hoved med et nyt tag

Det er vigtigt, at dit nye tag ikke kun ser godt ud, men at det også beskytter mod vind og vejr. Det er derfor afgørende for det endelige resultat, at du vælger en professionel tømrer til at lave nyt tag og tagrenovering. Taget er noget af det første man lægger mærke til ved dit hus, og derfor vil det hurtigt springe i øjnene, hvis dit nye tag ikke er lavet korrekt. Derudover er det ekstremt vigtigt at selve konstruktionen er lavet rigtigt, da det ellers kan få fatale konsekvenser. 

Ved at vælge Tømrermester Dennis Niess er dit hjem i gode hænder, så du kan føle dig tryg med et nyt tag. Alle vores løsninger med nyt tag og renovering af tag har en effektiv beskyttelse af din bolig. Undervejs i processen får du rådgivning af vores dedikerede tømrere, der skal sikre dig, at du ender med det helt rette resultat. 

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag varierer afhængigt af forskellige faktorer som materiale, omfang af opgaven og kompleksitet. Hos Tømrermester Dennis Niess stræber vi efter at levere konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ønsker du at få en klar idé om, hvad et nyt tag vil koste dig? Kontakt os og få en gratis og uforpligtende snak, hvor vi gennemgår dine behov og skræddersyr et tilbud til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt tag

Uanset om du drømmer om et helt nyt tag eller overvejer en omfattende tagrenovering, er vi klar til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine krav. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 60 91 59 44 eller mail dennis@dennis-niess.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular - Så kontakter vi dig hurtigst muligt.