Professionel Udskiftning af vinduer og døre

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd, eller binder døren? Så bør du vælge udskiftning af vinduer og døre af Tømrermester Dennis Niess ApS. Vi udfører alle opgaver inden for vinduesudskiftning og udskiftning af døre - i gamle såvel som nye bygninger. Med over 20 års erfaring i tømrerbranchen har vi serviceret en bred vifte af kunder, der har ønsket en professionel fagmand til at håndtere opgaven. 

Tømrermester Dennis Niess holder til i Fredericia og kører ud til omkringliggende områder som Kolding, Vejle og Middelfart. Gør som andre og lad os stå for montering af dine vinduer og døre hjemme hos dig. Ingen opgaver er for store eller for små - Uanset om det er til private eller erhverv. 

Kontakt os

Gode grunde til at udskifte vinduer og døre 

Invester i dit hjem med Tømrermester Dennis Niess, og oplev forskellen med nye vinduer og døre. Udskiftning af døre og vinduer er ikke kun en æstetisk opgradering, det forbedrer også energieffektiviteten og komforten i din bolig. 

Udskift dine vinduer og døre og oplev:

  • En øget værdi af boligen
  • En opgradering af boligens udseende
  • En forbedring af energieffektiviteten
  • Besparelser på energiregningen
  • Reduceret støjniveau indendørs 
  • En forbedret sikkerhed i dit hjem med moderne vinduer og døre

Hos Tømrermester Dennis Niess står vi klar til at rådgive dig om de bedste løsninger, der passer til dine behov og ønsker. Vi udfører også renovering af vinduer, hvis behovet for dette skulle opstå. 

Opfrisk din bolig med udskiftning af vinduer og døre 

Vi specialiserer os i at give dit hjem et nyt liv ved at montere moderne og stilfulde vinduer og døre i alle typer boliger og bygninger. Uanset om det er udskiftning af vinduer og døre til sommerhus, tilbygninger, et erhvervslokale eller din bolig, er vi klar på at hjælpe dig. Du kan vælge at kombinere vinduesudskiftning med udskiftning af døre, men du kan naturligvis også få udskiftet enkelte vinduer eller døre. 

Hos Tømrermester Dennis Niess leverer vi skræddersyede løsninger, så du kan få præcis det resultat, du drømmer om. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du får et holdbart og flot resultat, der kan skabe glæde mange år i fremtiden. 

Udover udskiftning af vinduer og døre i Fredericia og omegn leverer vi også skræddersyede løsninger inden for renovering af hus, nyt tag, træterrasser og andre former for tømrerarbejde.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Vi forstår, at prisen spiller en afgørende rolle, når du overvejer udskiftning af vinduer og døre. Hos Tømrermester Dennis Niess tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der afspejler vores høje kvalitet og professionalisme. Prisen varierer afhængigt af materialet, størrelsen og designet. Kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende snak, hvor vi kan give dig et skræddersyet tilbud baseret på dine specifikke ønsker og behov. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Skal vi stå for udskiftning af vinduer og døre hjemme hos dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon 60 91 59 44 eller mail dennis@dennis-niess.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular - Så kontakter vi dig hurtigst muligt.