Professionel renovering af hus i Fredericia og omegn

Er du på udkig efter en professionel tømrer til renovering af hus i Fredericia eller omkringliggende områder? Så er du landet det helt rette sted. Hos Tømrermester Dennis Niess ApS er vores erfarne team af tømrere dedikeret til at levere håndværk af høj kvalitet og skabe forvandlinger, der opfylder dine behov og ønsker.

Tømrermester Dennis Niess holder til i Fredericia og kører ud til omkringliggende områder som Kolding, Vejle og Middelfart. Vi har mere end 20 års erfaring i tømrerbranchen, hvor vi udfører større og mindre renoveringsopgaver af alle typer boliger og bygninger. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. 

Kontakt os 

Husrenovering - Fra tanke til virkelighed 

Drømmer du om et fornyet hjem, men ved ikke hvor du skal starte? Hos Tømrermester Dennis Niess er vi specialiserede i renovering af hus og i at omsætte dine ideer til virkelighed. Fra designkonceptet til færdiggørelsen af projektet står vi klar til at guide dig gennem hele processen af husrenovering.

Vores erfarne team lytter til dine ønsker, besvarer dine spørgsmål og leverer en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Lad os sammen gøre din drøm om et renoveret hus til virkelighed!

Hvis ikke du ønsker en større renovering af hus, så tilbyder vi også andre former for tømrerarbejde i Fredericia og omegn. Vi kan bl.a. bygge den træterrasse du altid har drømt om, eller vi kan forny din bolig med en udskiftning af vinduer og døre.

Renovering af hus fra A-Z

Uanset om du planlægger en omfattende renovering af huset eller blot drømmer om få forbedringer af din bolig, så er vi den rette mand til opgaven. Tømrermester Dennis Niess udfører både indvendig og udvendig renovering af boligen og dækker alle aspekter af renoveringen fra A-Z.

Har du en husrenovering i sigte? Så kan vi hjælpe dig med:

 • Køkkenrenovering
 • Renovering af badeværelse 
 • Renovering af kælder
 • Renovering af tag og nyt tag
 • Renovering af 70’er hus
 • Renovering af 60’er hus
 • Renovering af 50’er hus
 • Renovering af vinduer 
 • Renovering af parcelhus
 • Renovering af murermestervilla
 • Tilbygning og ombygning
 • og meget mere 

Ved renovering af hus er det altså kun fantasien der sætter grænser - Vi sørger for, at du får et flot, funktionelt og holdbart resultat uanset hvilket renoveringsprojekt, du har i tankerne. Du kan trygt overlade opgaven til os og få realiseret din drøm om en nyrenoveret bolig, der kan skabe glæde mange år i fremtiden. 

Hvad koster renovering af hus?

Vil du vide, hvad det koster at renovere dit hus? Prisen afhænger især af omfanget på projektet, valg af materialer, tilstanden på dit hus mm. Det er derfor svært at komme med en generel pris pr. m2.

Kontakt os for en uforpligtende snak, så vi kan gennemgå dit projekt og komme med et uforpligtende tilbud. Hos Tømrermester Dennis Niess tilbyder vi gennemsigtige priser og skræddersyede løsninger. Lad os hjælpe dig med at planlægge din renovering inden for dit budget og skabe et hjem, du vil elske.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Er du klar til at kickstarte din husrenovering? Kontakt Tømrermester Dennis Niess i dag for at få et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker. Du kan fange os på telefon 60 91 59 44 eller mail dennis@dennis-niess.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular - Så kontakter vi dig hurtigst muligt.